torsdag 11 juni 2015

Sommarhälsning

Hej!
Som alltid när vi skriver sommarhälsningen slås man över hur fort tiden verkligen går. Det är inte alls längesen känns det som, när vi i augusti förra året fick flytta in i gymnastiksalen och ha vår skolstart där inne på grund av ett ihållande ösregn utomhus. 

Sedan har regnet förföljt oss...... Första skolveckan då vi en dag vandrade till Götsbo och tillagade skollunchen på stormkök i ösregn, brännbollsturnering inomhus p g a regn, Isabergs skiddag, inte i ösregn men med dimma och töväder och nu det sista besöket på Hörsjöbadet i ösregn. Temperaturskillnaden mellan våra olika aktiviteter har inte varit särskilt stor! Trots detta har elevernas humör ändå varit bra för det mesta! 

Temat i år har varit Tillsammans. Marcus Ackeviks vinnande teckningsbidrag  på temat fick pryda årets skolkatalog. Både Citrinen och Rubinen har varit och är två trevliga klasser att jobba tillsammans med. De jobbar tillsammans både inom klassen och mellan klasserna. Vår korridor eller studiehall som vi föredrar att kalla det, har mestadels präglats utav arbete av olika slag i olika konstellationer. 

Vi har haft flera olika teman i de olika ämnena där förhoppningsvis alla har lärt sig och fått upp intresset för något nytt för att kanske fördjupa sig ännu mer. Några exempel på teman är vikingatiden både inom so och eng, skapa egna låtar och skriva egen sångtext till som handlade om Feelings, skriva dagbok, läsgrupper mm.

Men,nu är läsåret snart slut och då vill vi passa på att tacka alla, elever och föräldrar för ett gott samarbete under året. Vi vill också önska de blivande sjuorna lycka till med sin nya klass på Nordinskolan. 
Vi hälsar våra kvarvarande och blivande ädelstenar välkomna till Citrinen och Rubinens klasser i augusti.

Skolstarten blir den 17/8 klockan 8.10. Förhoppningsvis har vi vackert väder den dagen och kan samlas utomhus vid flaggstången som vanligt.

Ha en skön sommar hälsar
Erik, Robin, Anna-Karin och Lena 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar